Netværk for bæredygtig erhvervsudvikling

Et netværk hvor miljø og økonomi spiller sammen og giver virksomheder mulighed for at optimere på flere områder.

 

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) giver din virksomhed et øget fokus på bæredygtighed og mulighed for at identificere varige forbedringer. 

Der kan være øget produktivitet og konkurrencefordele ved, at miljø og bæredygtighed bliver en del af virksomhedens dagligdag. 

Jammerbugt-virksomhederne Fårup Sommerland, Golding Byg, Future Rooms og NordVirk er medlemmer af netværket, det samme er kommunens egne driftsvirksomheder: Genbrugspladserne og Vej & Park. Din virksomhed kan også blive medlem!

FlyerMedlemskab af Netværk for bæredygtig erhvervsudvikling i Jammerbugt Kommune i 2018. 

Jammerbugt Kommune deltager i 2017-2019 sammen med de øvrige nordjyske kommuner i et EU-støttet projekt: ”Bæredygtig vækst gennem energi- og ressourceeffektive små og mellemstore virksomheder”

Projektet indebærer en systematisk gennemgang (screening) for muligt energi- og ressourcebesparelser på virksomheden, opsamlende præsentation af kortlagte potentialer og mulighed for at søge støtte til forbedring af energi- og ressourceeffektiviteten.

Fårup Sommerland blev som den første virksomhed i Jammerbugt Kommune screenet i december 2017. I august 2018 er der gennemført screeninger af Feriecenter Slettestrand, TV2/Nord, Golding Byg ApS, Granly Tømrer og Snedkerforretning A/S og Granly Entreprenør A/S. 

I september 2018 fik Fårup Sommerland tildelt et konsulentforløb på 60.000 kr til udvikling af en bæredygtig forretningsplan. Støttekronerne kommer fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og er tildelt på baggrund af screeningen.

Golding Byg ApS fik i januar 2019 også 60.000 kr til et konsulentforløb.  

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Se kontaktoplysninger i boksene til højre.

 

Erhvervskonsulent

Flemming Jensen

Tlf.: 72578971 / 41913971
Mail: flj@jammerbugt.dk

Miljøsagsbehandler

Inger Hebsgaard

Tlf.: 72577354 / 41912354
Mail: inh@jammerbugt.dk